Dagtochten en reizen

Rondje Frans Bauer en orgelmuseum

Vanaf 68,50 p.p.

Artikelnummer: jdk-2662 Categorie: Tags: , , , ,
Prijzen:
46-50 personen: € 68,50 p.p.
41-45 personen: € 71,50 p.p.
36-40 personen: € 73,50 p.p.
30-35 personen: € 78,50 p.p.

Weinig lopen

Prijzen gelden per touringcar

Beschrijving

We rijden via een toeristische route naar Terheijden waar voor u een heerlijk kopje koffie met worstenbrood klaar staat in Restaurant de Gouden Leeuw. Na de koffie gaat u met een gids een rondrit maken door de Westhoek van Brabant, het gebied waar Frans Bauer woont en getrouwd is.

De gids neemt u mee naar de basiliek in Oudenbosch waar we een korte stop maken om deze bijzondere basiliek te bekijken waar Frans getrouwd is. We rijden verder naar Fijnaart en komen langs het woonhuis, ouderlijk huis en de favoriete chinees van Frans Bauer, met een beetje geluk zien we Frans zelf ook even.

Verder gaat deze tocht langs gebieden waar vlas en suiker wordt verbouwt. We rijden verder langs typische dijkdorpen en de grootste binnenvaartsluizen van Europa. Hierna rijden we naar Terheijden waar voor u een heerlijke lunch klaar staat.

Na de Lunch rijden we naar Hilvarenbeek, waar u een gezellige middag in Orgelmuseum Danssant krijgt, u wordt ontvangen met koffie en cake, waarbij u rustig zittend een rondreis krijgt door de tijd. U krijgt alle uitleg over de geschiedenis van de draaiorgels en het werk van de muziek boeken, kortom een terugreis in de tijd met volop gelegenheid voor een dansje in een sfeer die bepaald wordt door prachtige orgels, mahonie, kristal, en spiegels beleeft u een geweldige middag.

Deze prachtige dagtocht sluiten we af met een heerlijk diner.

Inclusief:

2x koffie met 1x worstenbrood, rondrit o.l.v. een gids, entree basiliek, koffietafel, bezoek aan orgelmuseum, koffie met cake, diner en vervoer per luxe touringcar.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rondje Frans Bauer en orgelmuseum” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie / Reserveren