Dagtochten en reizen

Prachtige vaartocht van 2 uur over de Linge en bezoek aan glasblazer

Vanaf 67,95 p.p.

Artikelnummer: jdk-2655 Categorie: Tags: , , , ,
Prijzen:
46-50 personen: € 67,95 p.p.
41-45 personen: € 69,95 p.p.
36-40 personen: € 72,95 p.p.
30-35 personen: € 76,95 p.p.

Gemiddeld lopen

Prijzen gelden per touringcar

Beschrijving

Prachtige vaartocht van 2 uur over de Linge

Rond de klok van 10.30 uur vertrekken we naar Leerdam, waar u aan boord gaat voor een prachtige vaartocht van 2 uur over rivier de Linge. De Linge is een rivier die in de Betuwe van Doornenburg tot Gorinchem stroomt. Met 108 km is het de langste geheel Nederlandse rivier. De Linge kronkelt door het midden van de Betuwe langs pittoreske dorpjes, typische boerenhoeves, kerkjes, kronkelende dijkjes en schitterende natuur.

Tijdens de vaart heeft u vanaf uw tafel een geweldig uitzicht op een prachtig stukje Nederland. Op het bovendek kunt u genieten van mooie vergezichten. Tijdens het varen wordt er aan boord een lunchbuffet met kroket geserveerd.

Bezoek aan glasblazer

Nadat de boot weer is aangemeerd in Leerdam brengen we een bezoek aan de glasblazerij. Vloeibaar glas wordt omgetoverd tot iets moois. Professionele glasblazers zijn doorlopend aan het werk en maken de prachtigste voorwerpen. Na de demonstratie glasblazen heeft u nog even vrije tijd om Leerdam te bezichtigen, waar we vervolgens rond de klok van 17.00 uur vertrekken naar Restaurant de Gouden Leeuw voor een heerlijk 3-gangen diner.

Inclusief:

2 uur durende rondvaart over de Linge, koffietafel met kroket, bezoek aan glasblazerij, diner en vervoer per luxe touringcar.

Bijzonderheden:

Vertrektijd krijgt u door bij boeking.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Prachtige vaartocht van 2 uur over de Linge en bezoek aan glasblazer” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie / Reserveren