Dagtochten en reizen

Nieuw

Op reis door de Biesbosch

Vanaf 64,50 p.p.

Categorie:
Te boeken vanaf 1 mei tot 1 oktober
Minimaal 35 personen

Prijzen:
46-50 personen: € 64,50 p.p.
41-45 personen: € 66,50 p.p.
35-40 personen: € 69,50 p.p.
Weinig lopen
Prijzen gelden per touringcar

Beschrijving

Rond de klok van 11.00 uur (afhankelijke van uw opstapplaats) rijden we naar Werkendam waar voor u een heerlijke koffietafel klaarstaat. Na de lunch gaan we met de touringcar op reis door de Biesbosch. Na de Sint-Elisabethvloeden rond 1421 kwam de streek tussen Dordrecht en Geertruidenberg weer onder water staan. Het werd een uniek zoetwatergetijdegebied. Eerst schoot de bies er massaal wortel en groeide riet op de aangeslibde platen, op de platen die droog kwamen te staan groeide wilgen.
Het duurde nog enkele jaren voor het hele gebied onder water stond en de Biesbosch met zijn kreken en riet gevormd werd.
Onder leiding van een gids komt u alles te weten over dit uniek stukje Nederland, u ziet waterbuffels, koningspaarden, schotse Hooglanders en soms zelfs bevers, vis/zeearenden.

Na deze indrukwekkende rondrit, rijden we weer richting Werkendam waar u nog heerlijk kunt nagenieten onder het genot van een drankje. We vervolgen onze dagtocht naar Terheijden, waar voor u een heerlijk diner klaar staat. Hierna rijden we weer richting uw opstapplaats en komt er aan deze indrukwekkende dag een einde.

Inclusief:

3 kwart dagtocht is incl: koffietafel met gehaktbal, rondrit o.l.v. gids, 1 consumptie (Hollandse bar), diner en vervoer per luxe touringcar.

Bijzonderheden:

Te boeken vanaf 1 mei tot 1 oktober

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Op reis door de Biesbosch” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie / Reserveren