Dagtochten en reizen

Nieuw

Noordoostpolder en 11 Beaufort

Vanaf 70,95 p.p.

Categorie:

April – mei staan de tulpenvelden in bloei,
De route gaat in deze maanden langs de tulpenvelden.

Minimaal 35 personen

Prijzen:
46-50 personen: € 70,95 p.p.
41-45 personen: € 72,95 p.p.
35-40 personen: € 75,95 p.p.
Weinig lopen
Prijzen gelden per touringcar

Beschrijving

Vandaag vertrekken we rond 08.00 uur naar de Noordoostpolder.
Onderweg maken we een stop voor en heerlijk kopje koffie met gebak en vervolgen we onze dagtocht naar Nagele, waar u hartelijk wordt ontvangen op de boerderij van de familie Renne.
Opa Renne vertrok vanuit Brabant , net als vele pioniers met de droom om boer te worden in de Noordoostpolder. Na de strenge selectie procedure is het hem eindelijk gelukt en kreeg hij een boerderij toegewezen. U krijgt een korte uiteenzetting en een stukje geschiedenis over het bedrijf.

Bij aankomst staat er een heerlijke lunch geserveerd met een gehaktbal van eigen runderen.
Na de lunch gaan we o.l.v. een gids een unieke route rijden door de Noordoostpolder. We rijden over boeren wegen waarbij u een mooi beeld krijgt van de Noorsoostpolder met identieke boerderijen met daartussen de arbeiderswoningen.
Eenmaal met de touringcar op de dijk aangekomen ervaart u pas het unieke aan deze route, hier wordt ook in één oogopslag duidelijk waarom de dijk zo belangrijk is voor de Noordoostpolder. Verder rijdend over de dijk met de schapen en in het voorjaar de lammetjes en de broedende ganzen in het hoge gras ziet u de schoonheid van de natuur in de polder. Natuurlijk rijden we ook langs het grootste windmolenpark met in totaal 86 windturbines op het land en in het water kortom een indrukwekkend schouwspel.

Bij terugkomst bij de familie Renne kunt u op eigengelegenheid het windmoleninformatiecentrum 11 Beaufort gaan bezichtigen, ervaar een windbeleving, techniek van de molens, fiets experience of ga een kijkje nemen in de boerderijwinkel.
We eindigen deze middag met een drankje en verlaten de Noordoostpolder om weer richting Brabant af te reizen waar we onderweg nog een heerlijk diner gebruiken.

Inclusief:

2 x koffie met 1 x appeldriehoek, uitgebreide lunch met gehaktbal, rondrit o.l.v. gids, bezoek o.l.v. gids 11 beaufort, 1 x consumptie, diner en vervoer per luxe touringcar.

Bijzonderheden:

April-mei staan de tulpenvelden in bloei, deze periode zal de route ook langs de tulpenvelden gaan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Noordoostpolder en 11 Beaufort” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie / Reserveren