Groepsreizen en groepsdagtochten 2019

Mosterdmuseum en prachtige rondrit

Vanaf 67,50 p.p.

Artikelnummer: jdk-2734 Categorie: Tags: , , ,
Prijzen:
46-50 personen: € 67,50 p.p.
41-45 personen: € 68,50 p.p.
36-40 personen: € 69,50 p.p.
30-35 personen: € 73,50 p.p.

Weinig lopen

Beschrijving

Bezoek aan het Doesburgse Mosterdmuseum

Via uw opstapplaats rijden we naar Doesburg, naar Restaurant De IJsselhoeve waar u wordt ontvangen met koffie en iets lekkers erbij.
Aansluitend brengt u een bezoek aan het Doesburgse Mosterdmuseum. In 1974 is het oude fabriekje uitgebreid met een museum. Van diverse verdwenen mosterdfabriekjes kunt u de oude molens met bijbehorende apparatuur “bedrijfsklaar” bezichtigen. Tevens kunt u zien hoe nu nog de ouderwetse “boeren”mosterd wordt gemaakt.
Het afvullen in luxe potjes wordt nog met de afvulapparaten gedaan. Ook wordt u verteld hoe vroeger thuis mosterd werd gemaakt en waarom er zoveel mosterd werd gegeten.
Natuurlijk is er voor iedereen een gratis potje mosterd, en kunt u nog even Doesburg bezoeken.

Na het bezoek aan het mosterdmuseum staat er voor u een uitgebreide lunch klaar in De IJsselhoeve, te veel om op te noemen met onbeperkt koffie en thee, melk, jus d’orange.
‘s Middags maken we een prachtige rondrit onder leiding van een gids naar o.a. Vorden (kastelendorp), Warnsveld-Eefde en Hanze-Torenstad Zutphen met zijn vele mooie bezienswaardigheden.

Aan het eind van de middag rijden we weer naar Restaurant De IJsselhoeve waar u kunt genieten van een drankje ( eigen rekening) en van een heerlijk dinerbuffet. Na het ijsje uit de nostalgische ijskar wordt het weer tijd om huiswaarts te keren.

Inclusief:

Onbeperkt koffie met iets lekkers, rondrit o.l.v. een gids, achterhoeks lunchbuffet, bezoek aan mosterdmuseum, potje mosterd, dinerbuffet en vervoer per luxe touringcar.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mosterdmuseum en prachtige rondrit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie / Reserveren