Dagtochten en reizen

Nieuw

Kerstdagtocht 26 december 2017

69,50

Vertrek datum:

26 december 2017

Prijs:
€ 69,50 p.p.

Weinig lopenKoffie of thee met wat lekkersBoottochtLunch en/of DinerVervoer per luxe touringcarKerst Special

Beschrijving

Kerstdagtocht 26 december 2017

De Landerdse Peel voor vele een onbekend stukje Nederland.
Onder leiding van een ervaren gids worden u alle geheimen van de Landerdse Peel bijgebracht. Doordat onze gidsen geboren en getogen zijn hier in de streek, zijn zij uitstekend op de hoogte van alle weetjes die deze mooie kant van Brabant biedt. Tijdens deze route komt u op ludieke wijze meer te weten over alles wat deze gemeente te bieden heeft. Van hedendaagse weetjes tot het verleden, het zal u verbazen wat Landerd allemaal te bieden heeft.

Rond de klok van 11.00 vertrekken vanaf uw opstaplaats en rijden naar Zeeland waar voor u een heerlijk kopje koffie met gebak klaarstaat. Met de gids gaan we een prachtige route rijden door de Landerdse Peel.

Rond de klok van 14.30 uur komen we weer aan in Restaurant het Witte Huis voor een 4 uur durend diner dansant wat ondersteunt wordt door een muzikaal artiest. Deze verzorgt gezellige achtergrondmuziek tijdens de gangen en tussendoor is er de mogelijkheid om een dansje te maken.
Rond de klok van 19.00 uur vertrekken we weer richting uw opstapplaats.

Inclusief:

2 x koffie met appelflap, rondrit o.l.v. gids door de Landerdse Peel, 4 uur durend diner dansant, vervoer per luxe touringcar.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kerstdagtocht 26 december 2017” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie / Reserveren