Dagtochten en reizen

Het land van Strijen met bezoek aan het hortensia vrouwtje

Vanaf 63,95 p.p.

Artikelnummer: jdk-2694 Categorie: Tags: , ,
Prijzen:
46-50 personen: € 63,95 p.p.
41-45 personen: € 65,95 p.p.
36-40 personen: € 67,95 p.p.
30-35 personen: € 72,95 p.p.

Gemiddeld lopen

Prijzen gelden per touringcar

Beschrijving

Bezoek aan het hortensia vrouwtje

We rijden naar een mooie natuurlijke bosrijke streek, in de omgeving van Breda. Bij aankomst staat de koffie met appelflap voor u klaar in de gezellige ontvangst ruimte. Het hortensia vrouwtje vertelt u alle weetjes over de hortensia, met veel grapjes en humor lijkt ze wel een tonprater. Vervolgens krijgt u een demonstratie hoe een boeket of krans van hortensia’s of een hortensia taart wordt gemaakt. Deze bloemstukken worden verloot onder het gezelschap.

Het land van Strijen

Na de excursie rijden we richting Terheijden waar voor u een heerlijke diner klaar staat, en vervolgen we deze dagtocht naar het Land van Strijen. U bezoekt het Smederijmuseum “het Land van Strijen” waar de smid een demonstratie geeft. De oude smidsewoning is nog authentiek ingericht. Ook bezoekt u de tegenover gelegen Grote- of Sint Lambertuskerk met haar prachtig orgel. Hier is ook een opengewerkt toren uurwerk te zien en zestien mooie gebrandschilderde ramen.

Rondrit

Hierna rijden we o.l.v. een gids een prachtige rondrit door het Land van Strijen en volgen we een deel van de watersnoodroute 1953. Een boeiende excursie langs prachtige vergezichten, natuurgebieden, het traject van de hogesnelheidstrein, de tragische watersnood rampplaatsen en langs het Hollands Diep. Kortom een prachtig, historisch stukje Nederland.

Hierna rijden we weer richting huiswaarts waar we deze dagtocht afsluiten met een heerlijke koffietafel.

Inclusief:

2x koffie met appelflap, bezoek aan hortensia vrouwtje, verloting van bloemstuk per groep, diner, rondleiding smederij en kerk, rondrit met gids, koffietafel met kroket en vervoer per luxe touringcar.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Het land van Strijen met bezoek aan het hortensia vrouwtje” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie / Reserveren