Groepsreizen en groepsdagtochten 2019

De Bedriegertjes & Kasteel Rosendael en bezoek aan het Accordeonmuseum

Vanaf 67,50 p.p.

Artikelnummer: jdk-4283 Categorie: Tags: ,
Prijzen:
46-50 personen: € 67,50 p.p.
41-45 personen: € 69,50 p.p.
36-40 personen: € 72,50 p.p.
30-35 personen: € 78,50 p.p.

Gemiddeld lopen

Beschrijving

Vandaag hebben we een uitgebreid en zeer gevarieerd programma.’s-Morgens brengen we een bezoek aan het Accordeonmuseum in Malden. U wordt ontvangen met een heerlijk kopje koffie of thee met appeltaart en krijgt natuurlijk een uitgebreide uitleg en demonstratie over de manier waarop accordeons worden gemaakt en word er live accordeon muziek gespeeld.
We verlaten Malden en rijden naar Hemmen voor een heerlijke koffietafel en vervolgen we onze dagtocht naar Rozendaal.

Wie kent ze niet de “bedriegertjes” een geweldige herinnering. In het park was een grote kettingbrug een grot met waterval en natuurlijk de stiekeme waterstraaltjes die je ineens nat spoten.
Het is er nog steeds, evenals het prachtige Kasteel Rosendael waar u een beeld krijgt hoe er vroeger op het kasteel werd geleefd. Het heeft een bijzondere collectie meubels, zilver en porselein.

U kunt en prachtige wandeling maken door het park en de tuinen, naar de ‘bedriegertjes’ en het is heerlijk vertoeven in de Oranjerie waar je een prachtige uitkijk over de rozentuin en het kasteel hebt.
Na het bezoek aan Kasteel Rosendael rijden weer richting Brabant en sluiten deze dagtocht af met een heerlijk diner in Zeeland.

Inclusief:

2x koffie of thee met appeltaart, rondleiding en alle info over de accordeon, muziek,  uitgebreide koffietafel met kroket, entree kasteel Rosendael, rondleiding door het park en de bedriegertjes, diner en vervoer per luxe touringcar.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De Bedriegertjes & Kasteel Rosendael en bezoek aan het Accordeonmuseum” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie / Reserveren