Dagtochten en reizen

Biesbosch Museum en rondrit met Fluistertrein door de nieuwe Noordwaard

Vanaf 64,50 p.p.

Artikelnummer: jdk-3236 Categorie: Tags: , , , , ,
Prijzen gelden per touringcar

Beschrijving

Biesbosch Museum en Fluistertrein

Rond de klok van 11.00 uur (afhankelijk van uw opstapplaats) rijden we naar Terheijden waar voor u een heerlijke koffietafel klaarstaat.

Hierna vertrekken we naar de Biesbosch. Een prachtig natuurgebied. We brengen een bezoek aan het Biesbosch Museum Eiland. Het museum laat vooral zien op welke wijze de mens tot op heden zijn brood in het gebied verdiende en door de handel het uiterlijk van de Biesbosch heeft bepaald. Een onderdeel van het Museum Eiland is de “Biesbosch Beleving”. Dit schaalmodel van de Biesbosch met polders, dijken en stromen, maakt de waterhuishoudkundige werking en het belang van dit gebied inzichtelijk. Met een cyclus van 45 minuten, verandert de waterstand van extreem laag tot extreem hoog en weer terug naar laag.

Na het museum bezoek gaan we een tocht maken met een fluisterstil treintje door de nieuwe Noordwaard. Onder leiding van een gids komt u alles te weten over dit unieke ontpolderingsproject. U ziet onder andere waterbuffels, konikpaarden en Schotse hooglanders. Daarnaast soms zelfs bevers en vis/zeearenden.

Na deze indrukwekkende rondrit, rijden we ten slotte weer richting Terheijden waar voor u een heerlijk diner klaar staat. Vervolgens rijden we weer richting uw opstapplaats en komt er aan deze indrukwekkende dagtocht een einde.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Biesbosch Museum en rondrit met Fluistertrein door de nieuwe Noordwaard” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie / Reserveren