Dagtochten en reizen

Alles met vleugels

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: jdk-3167 Categorie:
Prijzen gelden per touringcar

Beschrijving

Rond de klok van 10.00 wordt u ontvangen in vogel-revalidatiecentrum in Zundert. Het is een opvang voor inheemse vogels en zoogdieren die in de problemen zijn gekomen. Een aangereden buizerd, een jong mereltje dat door een kat is gepakt, een zwaan die een vishaak heeft ingeslikt, een egeltje dat verstrikt raakte in een aardbeiennet… kortom allemaal dieren die worden opgevangen in Zundert. De dieren worden liefdevol en professioneel opgevangen en zou snel als ze weer opgeknapt zijn, worden ze weer terug gezet in de vrije natuur.

U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee met appelflap en een uitgebreide presentatie. U maakt kennis met de geschiedenis en het werk van het centrum. Onder leiding van een deskundige gids bezoekt u het park en krijgt u een kijkje achter de schermen.

Na dit bezoek rijden we naar Terheijden waar voor u een heerlijke 3 gangen diner klaar staat.
’s Middags staat er een bezoek gepland aan International Airport Breda, waar het vliegend museum Seppe is gevestigd. Hier krijgt u een rondleiding door het vliegend museum, u loopt tussen prachtige vliegwaardige oldtimer- vliegtuigen van rond 1930. Met al deze vliegtuigen wordt ook nog regelmatig gevlogen. Via een toeristische route rond Breda, waar we onderweg nog een stop maken (consumptie voor eigen rekening) rijden we weer richting Terheijden voor een heerlijke koffietafel.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Alles met vleugels” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie / Reserveren