Dagtochten en reizen

Aardbeienterras, Basiliek Oudenbosch en Botanische tuin Arboretum

Vanaf 67,95 p.p.

Prijzen:
46-50 personen: € 67,95 p.p.
41-45 personen: € 68,95 p.p.
36-40 personen: € 71,95 p.p.
30-35 personen: € 76,95 p.p.
Weinig lopen
Prijzen gelden per touringcar

Beschrijving

Bezoek aan Het Aardbeienterras, Basiliek Oudenbosch en Botanische tuin Arboretum

Rond de klok van 10.00 uur worden we verwacht op Het Aardbeienterras in Rijsbergen waar u ontvangen wordt met koffie en aardbeien op een wafeltje. U krijgt een rondleiding door de teler met uitleg over de aardbeienteelt: van planten tot plukken. Ontdek de wereld van de zomerkoninkjes met zijn dikwijls verrassende feiten en weetjes. In de maanden mei tot en met oktober is de kwekerij op zijn mooist. Natuurlijk is er voor iedereen bij vertrek een doosje aardbeien. Hierna rijden we naar Terheijden, waar in de restaurant De Gouden Leeuw een heerlijke koffietafel voor u klaarstaat.

Na de lunch vertrekken we met de gids naar Oudenbosch voor een bezoek aan de Basiliek, een kopie op schaal van de Sint Pieter in Rome.
Een plaatselijke gids verteld u de geschiedenis van de bijzondere kerk.
Tegenover de Basiliek ligt een waar stukje paradijs. De Botanische tuin Arboretum is een voormalige kloostertuin, met een bijzondere collectie bomen en struiken. Deze worden volgens wetenschappelijk protocol beheerd. De tuin met ruim 4 ha oppervlakte biedt u de gelegenheid om in alle rust te wandelen en u te verwonderen over de schoonheid en vormenrijkdom van de plantenwereld. We rijden we weer terug naar Terheijden om deze prachtige dagtocht af te sluiten met een heerlijk diner.

Inclusief:

1 x koffie met aardbeien wafeltje, excursie aardbeiterras, doosje aardbeien, uitgebreide koffietafel met kroket, rondrit met gids, bezoek en rondleiding o.l.v. gids in de Basiliek, bezoek aan botanische tuin, diner en vervoer per luxe touringcar.

Exclusief:

consumpties bij het diner

Bijzonderheden:

Het Aardbeienterras bestaat dit jaar 25 jaar! 1997 – 2022

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Aardbeienterras, Basiliek Oudenbosch en Botanische tuin Arboretum” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie / Reserveren