Dagtochten en reizen

Lourdes

(2 klantbeoordelingen)

Vanaf 585,00 p.p.

Artikelnummer: jara-1497 Categorie: Tags: ,
Prijzen gelden per touringcar

Beschrijving

Deze 7 daagse reis voert ons door het mooie Frankrijk en bezoeken we de plaatsen waar Bernadette geleefd heeft. Op ons programma staan een bezoek aan het klooster Saint Gildard in Nevers waar Bernadette na de verschijningen naar toe is gegaan en waar ze na haar overlijden in een glazen kist is opgebaard in de kapel van het klooster. Het hoofddoel van deze reis is Lourdes wat we uitgebreid zullen bezoeken.

Tijdens ons verblijf in Lourdes zullen we diverse excursies/wandelingen maken zodat u alles mee kunt maken. Op het programma staat een wandeling over de Heiligdommen met een bezoek aan de diverse kerken, de Grot, en de Baden. Ook is er de gelegenheid om de Internationale H. Mis in de Pius X basiliek bij te wonen evenals de licht processie, en de sacrament processie/ziekenzegening. Ook een rondwandeling door Oud Lourdes met een bezoek aan de plaatsen waar Bernadette gewoond heeft zal niet ontbreken. Tevens maken we nog een middagtocht naar Gavarnie gelegen aan de bron van de rivier de Gave in de Pyreneeën.

Een uitgebreide beschrijving van het programma vindt u op JARA Travel Luxe Touringcar vakanties

Deze reis is ook voor individuelen te boeken. Ideaal als u graag deze reis wilt beleven, maar niet met een grote groep kunt boeken.

2 beoordelingen voor Lourdes

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lourdes” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie / Reserveren